Neem contact op met ons

Zhejiang Geyi Medical Instrument Co, Ltd Adres: No. 190 Chutian Road, Xixing Street, Binjiang Zone, Hangzhou, Zhejiang, China GeneralManager: Vincent Peng Tel: + 86-571-86676308 Fax: + 86-571-86676306 Mobiel: + 86-18329110111 E-mail: geyimedical@gmail.com www.geyi-medical.com www.geyimedical.com

Wegwerpbare Endo-nietmachine en herladen

Het wegwerpbare snijmes moet samen met de laadeenheid worden vervangen om ervoor te zorgen dat het mes altijd scherp is om het weefsel volledig af te snijden en weefselbeschadiging te verminderen. Er zijn rijen nietjes aangebracht om de veiligheid te garanderen.
Geyi Medical Instrument is een van de toonaangevende disposable endo nietmachines en herlaadt fabrikanten en leveranciers die verschillende chirurgische instrumenten van hoge kwaliteit en precisie distribueren. Onze fabriek heeft een van de bekende merken en we hebben te maken met groothandel en klantgerichte activiteiten. Met de hoeveelheid disposable endo nietmachine en herladen op voorraad en met de catalogus van disposable endo nietmachine en herlaadbeurten en gratis monster, heten wij u van harte welkom om kortingsinstrument tegen een lage prijs bij ons te kopen.