Neem contact op met ons

Zhejiang Geyi Medical Instrument Co, Ltd Adres: No. 190 Chutian Road, Xixing Street, Binjiang Zone, Hangzhou, Zhejiang, China GeneralManager: Vincent Peng Tel: + 86-571-86676308 Fax: + 86-571-86676306 Mobiel: + 86-18329110111 E-mail: geyimedical@gmail.com www.geyi-medical.com www.geyimedical.com

Disposable Specimen Bag

Wegwerpmonsterzak wordt gebruikt in opgeslagen chirurgische excisiemonsters, vermijd verloren specimen, verward, zorg voor de effectieve vaste monsters en inspectie, en biedt garantie voor veilig en effectief monsterbeheer.
Geyi Medical Instrument is een van de toonaangevende producenten van wegwerpspecimenzakken en leveranciers die verschillende chirurgische instrumenten van hoge kwaliteit en precisie distribueren. Onze fabriek heeft een van de bekende merken en we hebben te maken met groothandel en klantgerichte activiteiten. Met de hoeveelheid van de beschikbare monsterzak op voorraad en het aanbieden van de catalogus van eenmalig verkrijgbare monsterzak en gratis monster, heten wij u van harte welkom om kortingsinstrument tegen een lage prijs bij ons te kopen.